Lokalt i Butik

EPA-DUNK med Elov & Benny, Lia Larsson, Raggarligan

EPA-DUNK

Elov & Beny
Grundades 2008 och består av Mattias “Elov’’ Elovsson och Oscar “Beny” Kilenius. Duon har under 2022 satt sig på kartan som en av dom mest spelade artisterna i Sverige med 1 miljon lyssnare varje månad på Spotify. Sommarplågan “Bubbel På Balkongen’’ tog dem till en 2a plats på topplistan både i Sverige & Norge med över 24 miljoner streams på Spotify och 1 miljon visningar på YouTube. Senaste låten “Cheva På Fredag” gick in som den 14e mest spelade låten i Sverige på releasedagen. Med de tidigare hitsen ’’Supa Sova Sex & Likes”, “Blåser Upp Till Grogg’’ och “Kommer Över Dig’’ är Elov & Beny mer regel än undantag på Sveriges förfester – det utlovas alltid fest, svett, högt tempo och ett leende på läpparna. Duon har nyligen inlett samarbete med Sony Music och är aktuella i melodifestivalen 2023.

Lia Larsson
21-åriga Lia Larsson bor i Mora och är en av Sveriges mest populära profiler på TikTok med en kvarts miljon följare. Hon har det mest visade inlägget under 2022 med över 22 miljoner visningar. Lia har blivit känd för sina danser till andra artisters låtar och fick sitt stora genomslag som artist med debutsingeln ”Va Sa ’Ru (Russin På Russin Av)” som låg etta på Sveriges virala topplista på Spotify och blev en av landets största jullåtar! I vår är är Lia aktuell med nya singeln ”BANKA BANKA”.

Raggarligan
Raggarligan har tagit Sverige med storm och har på 1 år gått från 0 till 20 miljoner streams! Med hits som ”Fucked up” som trendat med över 1 000 nya videos i månaden på Tiktok och vecka efter vecka ligger på topplistan över Sveriges mest streamade band har de nu efter stor efterfrågan börjat gigga! Gruppen har gjort flertal samarbeten med Sveriges största artister så som Rasmus Gozzi och Fröken snusk. En kväll med Ragglarligan är en oförglömlig kväll med fullt jävla ös i EPA dunkens mecca!

Pris: 275:- (ord. pris 550:-)

Parken öppnar: 17.00
Show: 19.30 till ca. 22.00
Parken stänger: 23.30

Åldersgräns för parken: 13 år.
Åldersgräns för serveringar inne på området: 18 år.

 • Information:

  Vi har ett begränsat antal biljetter till försäljning i vår butik. Först till kvarn gäller.
  Biljetter till ord. pris kan du köpa på Boka biljetter till EPA-Dunk! Elov & Benny, Lia Larsson, Raggarligan (nortic.se)

  Erbjudanden i vår butik är i begränsad upplaga och vi reserverar oss för ev slutförsäljning.

  En administrativ avgift på 30 kr tillkommer per köp.

  Köpta biljetter kommer att skickas till angiven mejladress. Kontrollera noga att mejladressen är korrekt inskriven innan du fullföljer ditt köp.

  Biljetterna skickas normalt inom 1-2 arbetsdagar. Kontrollera din spam-/skräppostmapp i ditt mailprogram om du inte mottagit din beställning inom nämnda tidsperiod.

  Sista dag för biljettköp: Tisdag 4/7

Datum

jul 08 2023
Avslutad

Tid

17:00

Pris

275:-

Platser

Folkets Park Skeer
Orsa

Arrangör

Så mycket Orsa
Telefon
0705-288142
E-post
ben@stereoscopemusic.com
Webbplats
https://www.samycketorsa.se/
Semesterstängt

Under perioden 5-24 juli är butiken stängd och det går inte att beställa biljetter.

Trevlig sommar

 

Lokalt i Butik