Lokalt i Butik

Alive Festival 3-dagars biljett

Tid: 4-6 Juli.
Åldersgräns:
Alla är välkomna till Alive Festival, oavsett ålder. Är du under 13 år behöver du besöka festivalen med en betalande vuxen.
Pris:
895:- (ord. pris 1395:-)

Alive Festival 3-dagars biljett

Alive genomfördes för första gången 7-9 juli 2022. Festivalen blandar några av landets största och hetaste artister tillsammans med lokalt förankrade musiker i Borlänge. Många framgångsrika artister och band har sitt ursprung i Dalarna, bland annat Mando Diao, Sator, Miss Li och vi får inte glömma Jussi Björling. Vi vill med Alive sätta Borlänge på festivalkartan och välkomna publiken tillbaka till livemusiken.

Namnet Alive för oss bygger på känslan du uppnår inom dig när du står där i publikhavet och fylls av basgångar, melodier och sång. När du blir ett med ett hav av människor som upplever samma sak som du gör i just det ögonblicket. När ni tillsammans i publiken sluter upp i en stor körsång som sprider sig som en löpeld i publikhavet och känslan av liv tar över kropp och sinne. Det är vad Alive handlar om, det är vad vi vill förmedla och önskar att ni alla får uppleva under dessa tre dagar.

 • Information:

  Vi har ett begränsat antal biljetter till försäljning i vår butik. Först till kvarn gäller.
  Biljetter till ord. pris kan du köpa på Alive festival 2024 - Tickster


  Erbjudanden i vår butik är i begränsad upplaga och vi reserverar oss för ev slutförsäljning.

  En administrativ avgift på 30 kr tillkommer per köp.

  Köpta biljetter kommer att skickas till angiven mejladress. Kontrollera noga att mejladressen är korrekt inskriven innan du fullföljer ditt köp.

  Biljetterna skickas normalt inom 1-2 arbetsdagar. Kontrollera din spam-/skräppostmapp i ditt mailprogram om du inte mottagit din beställning inom nämnda tidsperiod.

  Sista dag för biljettköp: Onsdag 28/6

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Slutsåld!

Datum

04 - 06 jul 2024

Pris

895:-

Platser

Borlänge City
Borlänge
Webbplats
https://alivefestival.se/

Arrangör

Dala Live AB
E-post
write@alivefestival.se
Webbplats
https://alivefestival.se/
KÖP